Tour de France – TV2


Vi hadde god kontakt med TV 2 i lang tid før prosjektet vårt. De hadde planer om å lage et innslag for innsamlingen å sende det på en av sine direktesendinger fra rittet. Dette hadde vi også sagt til våre sponsorer, men TV 2 kunne ikke love noen ting. Dette sa vi også til alle sponsorer, men vi alle håpet så klart at vi skulle få til noe. Det samme gjorde nok Aktiv Mot Kreft.

 

Mediedekning allerede i Trondheim

TV 2 sendte en freelancer til å dekke starten vår. Dette skjedde altså i Trondheim og starten i Den Store Styrkeprøven. Det ble litt opptak av at vi syklet i startområdet, og et intervju. Vi så veldig lyst på det, og kunne jo ikke fått en bedre start slik vi så det. Men dessverre kom aldri dette på TV. Det ble sagt at det var for dårlig kvalitet på det til at TV2 kunne sende det. Lite vi kunne gjøre med det, men turen hadde jo knapt startet så vi tok det ikke så ille opp. Dette er slikt ingen kan noe for, det var jo positivt at de i det hele tatt sendte en journalist.

Mediedekning allerede i Trondheim

Nesten klaff med Dag Otto

Siste dagen vi syklet, kontaktet Dag Otto kona mi, han sa han stod i bunnen av stigningen opp til selveste Super-Besse Sancy. Han ville lage et innslag om at jeg syklet opp 2.kategoristigningen på single speed. Problemet var at jeg lå omtrent 2 mil lenger bak i løypa, så han visste ikke om han kunne vente så lenge. Kona og jeg hadde kontakt på telefon, skal si jeg var stresset det samme var kona. Men han rakk ikke å vente på meg, dette synes vi alle sammen var veldig kjedelig og et innslag med selveste Dag Otto hadde jo vært knallbra.

Nesten klaff med Dag Otto

Innslag samme dag vi dro hjem

Vi fikk inntrykk av at TV 2 gjorde alt de kunne for å få til noe med oss, vi overnattet i Super-Besse Sancy og var klare for hjemreise. Samme morgen ringte TV 2 og sa de kunne lage en reportasje i start byen samme dag, de oppgav hvor vi kunne treffe dem men vi hadde bare tiden av veien. Skal si bobilen fikk kjørt seg, men vi rakk avtalen og de lagde et flott innslag på cirka 5 minutter. Det var en lettelse for oss alle at dette gikk i orden, selv om det var på målstreken fikk vi kringkastet hva vi drev med og innsamlingen varte enda noen dager til. Vi vet ikke nøyaktig hvor mye dette innslaget gav oss av penger, men det er grunn til å tro at det ble en hel del. Totalt sett fikk vi inn 50.000,- til Aktiv mot kreft.

Comments & Responses

Comments are closed.