Det sportslige avsluttet


9.juli 2011 var siste sykkeldag for oss. Målet var nådd og vi hadde bare igjen en natt i Frankrike før hjemturen startet. Vi bevilget oss selv en natt på hotell, og etter tre uker i bobil gjorde det godt. Det å avslutte med tre-retters middag på hotell, var ikke det verste vi kunne funnet på. Når vi i tillegg hadde selveste Quick-Step-laget og Tom Boonen ved nabobordet, så kunne det nesten ikke blitt bedre. Vi koste oss skikkelig den kvelden, og jeg tror det til og med ble en flaske vin.

Det sportslige avsluttet

Hjemturen

Min kone hadde jo vært sjåfør hele veien ned til Frankrike, og det var derfor ingen tvil hvem som måtte ta det meste av kjøringen hjemover. Etter at intervjuet var ferdig med TV2 samme morgen, så startet kjøringen nordover. Foreløpig har jeg skrevet mest om innsamlingsaksjonen og syklingen, men lite om hvordan det fungerte ellers. Tenker da på ting som kan dukke opp i løpet av en slik tur, og det å ha med tre ungdommer på et slikt prosjekt kan jo i seg selv være spennende.

Mye sosialt

Turen var preget av mye sosialt, ikke bare stress og mas med tider og steder. Vi prøvde å legge det opp slik at alle skulle få utbytte av turen, ikke bare de som syklet. Vår datter imponerte stort, hun hadde minimalt med sykkeltrening men syklet ganske så mye. På kveldene brukte vi tid sammen til prat og hygge, samt planlegging av neste dag.

Mest mulig effektiv kjøring

Turen hjem ble nesten er ren transportetappe, vi hadde vært lenge borte og alle ville nok raskest mulig hjem. Selv om det hadde vært en flott tur, blir det gjerne slik. Luften gikk nok litt ut av oss, når syklingen ble avsluttet og hjemturen stod for døren. Husker ikke nøyaktig hvor lang tid vi brukte hjem, men mener det var et par dager. Mye jobb ventet oss når vi kom hjem, med utpakking av bil og alt annet som følger med. Vi skulle jo også levere bilen, til utleiefirma Stamsaas Fritid i Sarpsborg.

Mest mulig effektiv kjøring

Kontakt med sponsorer

Vi tok en runde med samtlige sponsorer når vi kom hjem, gav dem en oppdatering på hvordan turen hadde gått og ikke minst innsamlingen. Det virket som at alle var fornøyde, det var tydelig at mange også var veldig fornøyde med mediedekning både i TV2 men også i lokalpressen.

Aktiv Mot Kreft

Det var spennende for både oss og Aktiv Mot Kreft og få oversikt over innsamlet beløp, nettobeløpet havnet til slutt på ganske nøyaktig 50 000 kroner. Vi hadde vel en del mer som målsetting, men jeg tror vi alt i alt skal være fornøyde med beløpet vi klarte. Aktiv Mot Kreft var i alle fall fornøyde, de sa det var et meget bra beløp og at vi hadde all grunn til å være fornøyde med det vi hadde klart å oppnå. Mye jobb var avsluttet, vi hadde jo tross alt jobbet med prosjektet i lang tid. Det føltes litt rart når vi ikke lenger skulle jobbe med det, men også litt deilig. Det ble mye mer jobb en planlagt, men du verden for en opplevelse for oss alle sammen.

 

Comments & Responses

Comments are closed.